Oplossingen bieden en hands-on ondersteuning leveren op het gebied van systeembeheer en migraties naar bijvoorbeeld cloud oplossingen zoals Office365, Dropbox for Business, Google Docs.

Alles kan tegenwoordig in de cloud. De term hoort u waarschijnlijk steeds vaker. Maar wat heeft u aan de cloud? Bent u benieuwd naar wat cloud oplossingen voor uw organisatie kunnen betekenen? Wilt u meer weten over hoe de cloud te integreren is met uw bestaande applicaties en system​en?

Samen met u kijken we naar uw daily business en kijken hoe cloud-diensten u kunnen helpen nog efficiënter te werken. Met een breed scala aan cloud oplossingen zijn wij in staat om de perfecte IT-omgeving samen te stellen voor elke organisatie. Pasklaar en Online beschikbaar. Betrouwbaar en betaalbaar.

Office 365
De vertrouwde samenwerkings- en productiviteitsprogramma’s van Microsoft Office, geleverd via de cloud. Iedereen kan gemakkelijk samenwerken en heeft overal toegang tot e-mail, webvergaderingen, documenten en agenda’s.

Online Backup
Voor veel ondernemingen is informatie het belangrijkste bedrijfskapitaal dat ze bezitten. Wij hebben ervaring en de tools om eenvoudig en veilig een online back-up oplossing van uw bedrijfs data te kunnen maken.

Wilt u gebruik maken van onze expertise op het gebied van cloud en back-up oplossingen neem gerust contact met ons op.