Back-up en cloud oplossingen

Oplossingen bieden en hands-on ondersteuning leveren op het gebied van systeembeheer en migraties naar bijvoorbeeld cloud oplossingen zoals Office365, Dropbox for Business, Google Docs.

Lees verder!

Database ontwerp en ontwikkeling

JnM ICT services realiseert relationele database oplossingen op maat. Wij maken gebruik van Rapid Application Development (RAD). Onze oplossingen bieden uitkomst voor behoeften van bepaalde werkgroepen, het MKB of de grotere organisaties.

Lees verder!

Interactieve, invulbaar PDF formulier maken

U bent al vertrouwd met papieren formulieren: documenten met lege ruimte die ingevuld moeten worden en ingeleverd worden bij de juiste persoon of organisatie. 9 van de 10 keer zijn deze met de pen ingevuld en onleesbaar voor de verwerker van de formulieren.

Lees verder!

Office diensten

Naast het bouwen van complexe systemen zorgen we ook voor de eenvoudigere klussen. Denk hierbij aan sjablonen, een template of presentatie op maken in de huisstijl van uw organisatie. Ook zijn PDF formulieren interactief maken een klus die JnM ICT services voor u uit handen kan nemen.

Lees verder!

Consultancy

Een juiste ICT strategie betekent meer dan alleen een product leveren en installeren. Een goede ICT voorziening is een afgestemd geheel van systemen en processen. Om dit complexe geheel op het gebied van dienstverlening en ICT ondersteuning in goede banen te leiden is gedegen kennis en vakmanschap benodigd.

Lees verder!

Webdesign en webdevelopment

Een website op maat

Degelijke, heldere en creatieve vormgeving is van groot belang voor een goed functionerende website. JnM ICT services maakt websites die er goed uitzien en wij luisteren naar uw wensen. U weet immers het beste welke boodschap uw website moet uitdragen.

Lees verder!

Software development / software ontwikkeling / projecten

U bent op zoek naar software op maat?
JnM ICT services maakt software die mensen het leven makkelijker maakt. Dat doen we door goed te luisteren naar wat iedereen in de organisatie nodig heeft. Een directeur wil snel overzicht, zijn medewerkers willen geen overbodige handelingen.

Lees verder!

Specialist

JnM ICT services is een specialist op het gebied van ICT. Vanuit dit specialisme kunnen wij meerdere rollen voor diverse klanten vervullen.

Als specialist kunnen wij toegevoegde waarde leveren door interne processen van klanten integraal op strategisch, tactisch en operationeel niveau te optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan logistiek optimalisatie, verkoop systemen en koppelingen met diverse systemen.

We denken met u mee

We onderscheiden ons van andere dienstverleners door op strategisch niveau met u mee te denken en tactisch scherpe op maat gemaakte concepten te ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat we klant specifieke bedrijfsprocessen centraal stellen en vinden het een uitdaging om daar waar mogelijk besparingen door te voeren middels het invoeren van meer efficiency en geautomatiseerde taken.

Diensten

De diensten die geleverd worden zijn op maat gemaakt en dus uniek. De klant staat uiteraard centraal. Om de klant optimaal te kunnen bedienen beschikken we over een ruime expertise op diverse gebieden. De kennisgebieden zijn: logistiek, financiële, verkoop, inkoop, technisch, mechanisering en bedrijfskundig.

Projectmanagement

Bovendien is er een schat aan operationele ervaring binnen het bedrijf voor handen en heeft JnM ICT services ervaren projectmanagers in dienst.