Breng uw bedrijf naar de Cloud

Oplossingen bieden en hands-on ondersteuning leveren op het gebied van systeembeheer en migraties naar bijvoorbeeld cloud oplossingen zoals Office365, Dropbox for Business, Google Docs. Amazon Web Services

Cloudoplossingen

Alles kan tegenwoordig in de cloud. De term hoort u waarschijnlijk steeds vaker. Maar wat heeft u aan de cloud? Bent u benieuwd naar wat cloud oplossingen voor uw organisatie kunnen betekenen? Wilt u meer weten over hoe de cloud te integreren is met uw bestaande applicaties en system​en?

Samen met u kijken we naar uw daily business en kijken hoe cloud-diensten u kunnen helpen nog efficiënter te werken. Met een breed scala aan cloud oplossingen zijn wij in staat om de perfecte IT-omgeving samen te stellen voor elke organisatie. Pasklaar en Online beschikbaar. Betrouwbaar en betaalbaar.

Uw mail in de cloud met bijvoorbeeld Office 365 of Gmail for business

De vertrouwde samenwerkings- en productiviteitsprogramma’s van Microsoft Office, geleverd via de cloud. Iedereen kan gemakkelijk samenwerken en heeft overal toegang tot e-mail, webvergaderingen, documenten en agenda’s.

JnM ICT services | slider

Uw backup in de cloud met Online Backup

Voor veel ondernemingen is informatie het belangrijkste bedrijfskapitaal dat ze bezitten. Wij hebben ervaring en de tools om eenvoudig en veilig een online back-up oplossing van uw bedrijfs data te kunnen maken.

Wilt u gebruik maken van onze expertise op het gebied van cloud en back-up oplossingen neem gerust contact met ons op.