JnM ICT services | dienst

VoIP Voice over Internet Protocol

VoIP is bellen over het internet, een stuk veiliger en betrouwbaarder dan de “oude” ISDN lijnen, die veel onderhoud nodig hebben. Omdat er steeds meer gecommuniceerd wordt over internet is door KPN besloten om de ISDN lijnen niet meer te onderhouden. Dit betekent dat er gestopt gaan worden met vaste telefoonlijnen. In sommige gevallen is…

Lees verder!

JnM ICT services | dienst

Interactieve, invulbaar PDF formulier maken

Digitaal ingediende formulieren zorgen voor eenvoud en duidelijkheid. Interactieve digitale pdf-formulieren zijn statische of dynamische formulieren. Welke door uw klant via de computer ingevuld kunnen worden. Elektronisch ingediende formulieren vereenvoudigen het werk en besparen tijd. Bovendien zijn ze duidelijk en goed leesbaar, zodat er nauwelijks verwarringen zullen ontstaan.

Lees verder!

JnM ICT services | dienst

Software development / software ontwikkeling / projecten

U bent op zoek naar software op maat? JnM ICT services maakt software die mensen het leven makkelijker maakt. Dat doen we door goed te luisteren naar wat iedereen in de organisatie nodig heeft. Een directeur wil snel overzicht, zijn medewerkers willen geen overbodige handelingen.

Lees verder!

JnM ICT services | dienst

Webdesign en webdevelopment

Een website op maat Degelijke, heldere en creatieve vormgeving is van groot belang voor een goed functionerende website. JnM ICT services maakt websites die er goed uitzien en wij luisteren naar uw wensen. U weet immers het beste welke boodschap uw website moet uitdragen.

Lees verder!

JnM ICT services | dienst

Back-up en cloud oplossingen

Breng uw bedrijf naar de Cloud Oplossingen bieden en hands-on ondersteuning leveren op het gebied van systeembeheer en migraties naar bijvoorbeeld cloud oplossingen zoals Office365, Dropbox for Business, Google Docs. Amazon Web Services

Lees verder!

JnM ICT services | dienst

Database ontwerp en ontwikkeling

Database oplossingen JnM ICT services realiseert relationele database oplossingen op maat. Wij maken gebruik van Rapid Application Development (RAD). Onze oplossingen bieden uitkomst voor behoeften van bepaalde werkgroepen, het MKB of de grotere organisaties.

Lees verder!

JnM ICT services | dienst

Office diensten

Office hulp nodig Naast het bouwen van complexe systemen zorgen we ook voor de eenvoudigere klussen. Denk hierbij aan sjablonen, een template of presentatie op maken in de huisstijl van uw organisatie. Ook zijn PDF formulieren interactief maken een klus die JnM ICT services voor u uit handen kan nemen.

Lees verder!

JnM ICT services | dienst

Advies, Trainingen, Proces manager

Advies en training op locatie Naast unieke totaaloplossing en verbetering trajecten kunnen wij ook andere separate diensten leveren. Zoals adviseren, trainingen en met u meedenken als proces manager.

Lees verder!

JnM ICT services | dienst

Consultancy

Huur een consultant Een juiste ICT strategie betekent meer dan alleen een product leveren en installeren. Een goede ICT voorziening is een afgestemd geheel van systemen en processen. Om dit complexe geheel op het gebied van dienstverlening en ICT ondersteuning in goede banen te leiden is gedegen kennis en vakmanschap benodigd.

Lees verder!