Digitaal ingediende formulieren zorgen voor eenvoud en duidelijkheid.

Interactieve digitale pdf-formulieren zijn statische of dynamische formulieren. Welke door uw klant via de computer ingevuld kunnen worden.
Elektronisch ingediende formulieren vereenvoudigen het werk en besparen tijd. Bovendien zijn ze duidelijk en goed leesbaar, zodat er nauwelijks verwarringen zullen ontstaan.

Daarnaast kan een PDF gemakkelijk verspreid worden via e-mail en USB stick. Een goed functionerend elektronisch invulbaar formulier geeft de bezoeker vertrouwen. Middels de invulbare PDF formulieren bepaald u welke gegevens noodzakelijk zijn en waar u deze gegevens wilt hebben. Via de PDF formulieren kunt u informatie verzamelen via tekst velden, checkboxen (ja/nee), listboxen (keuzelijst) en buttons. Ook kunnen er veld validaties en verplichte velden worden toegevoegd zodat het formulier nooit verkeerd ingevuld kan worden en u altijd juiste informatie krijgt.

10 Voordelen van een invulbaar PDF formulier

  • Elektronische formulieren zijn makkelijk in te vullen
  • Vereenvoudigen het werk en besparen tijd
  • Invullen van een e-PDF kan iedereen met een PC of laptop
  • Goed leesbaar
  • Makkelijk op te slaan
  • Eenvoudig door te sturen
  • Kunnen niet verkeerd ingevuld worden door veld validaties
  • Foolproof door verplichte velden
  • Formulieren kunnen vormgegeven worden conform de huisstijl
  • Berekeningen worden automatisch uitgevoerd

Interactieve digitale PDF-formulieren

interactieve-digitale-pdf-formulieren

Statisch PDF-formulier

Alle benodigde intelligentie of validatie van velden wordt door ons aangebracht en geprogrammeerd. Ook de workflow van het formulier zal op maat worden gemaakt naar gelang uw wensen en eisen. Bij een statisch PDF-formulier kunnen velden alleen op een bepaalde manier ingevuld worden. Ook zullen de velden niet verspringen en is het formulier altijd strak vormgegeven.

Dynamisch PDF-formulier

Een andere vorm van een interactieve PDF is de dynamische vorm. Hierbij is de PDF dynamisch en reageert op de keuzes die door de invuller gemaakt worden. Het formulier kan verspringen (u wordt direct doorverwezen) en kunnen complete vragen in- en uitklappen. Een informatie button is hier een mooi voorbeeld van.

Digitale toegankelijkheid van formulieren

Indien gewenst kunnen wij de PDF digitaal toegankelijk opleveren en voldoen aan de eisen van webtoegankelijkheid, oftewel de Web Content Accessibility Guidelines.

Meer informatie

JnM ICT services is specialist in het digitaliseren van PDF formulieren en maakt van een Adobe PDF-formulier een begrijpelijke, digitale versie.
Door onze ervaring kunnen wij u ook goed adviseren en van de nodige tips voorzien. Wij zijn ervan overtuigd dat een goed werkend digitaal formulier een groot verschil kan maken in uw klantcontact en service. Eenvoud en duidelijkheid zorgt voor een goede indruk en minimaliseert veel gestelde vragen. Een interactief, digitaal PDF-formulier is een grote stap in de juiste richting.

Wilt u een digitaal gemakkelijk in te vullen PDF formulier laten maken voor uw organisatie, neem dan contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgaaf.

JnM ICT services | dienst
interactieve-digitale-pdf-formulieren