JnM ICT is een betrouwbaar, adequaat en meedenkend bedrijf. Tevens is hij flexibel en afspraak is afspraak.

Jaco Roos | CEO JR Security B.V.

“expert in het ontwikkelen van efficiënte bedrijfsmatige software!” “Kan niet bestaat niet!” “kostenbesparend vanwege de effectieve software oplossingen”

Armand Jeuken | Retailmanager Music&More

In de loop der jaren hebben wij JnM ICT services als volgt ervaren: Flexibel, snel en adequaat. Geen opdracht is te moeilijk, denken altijd oplossingsgericht.

Peter Duivenvoorden | Logistiek Manager

Ik heb in mijn tijd bij Rigu Sound intensief met Jan Meester samengewerkt en optimaal gebruik kunnen maken van zijn kennis en kunde. Ik ben destijds onder de indruk geraakt van zijn vakkennis, inlevingsvermogen en oplossingsgerichtheid. Zijn no-nonsense aanpak geeft je heel snel een helder inzicht in de mogelijkheden en onmogelijkheden. Ik kijk met plezier terug op die periode.

Chris Meijer | Merchandise Manager at V&D

De samenwerking tijdens een aantal projecten heeft zich gekenmerkt door het direct contact en inspelen op de gebruikers wensen. Er werd flexibel omgegaan met wijzigingen in de benodigde functionaliteit waarbij bleek dat hier tijdens de opzet van een oplossing vaak al rekening mee was gehouden. Kortom, een plezierige en open samenwerking zonder verborgen agenda’s.

Michel van Kooten | CEO Triple M Real Estate B.V.

JnM ICT services vereenvoudigde diverse werkprocessen in onze bedrijfsvoering door maatwerk applicaties klantgericht, snel en vakkundig te programmeren en te implementeren.

Rick Guurink | CEO Guurink Holding B.V.

Jan is een ict’er met oplossingen voor alles.
Komt altijd zijn afspraken na en dat is wel zo prettig om mee samen te werken.

Richard Polak | Directeur Eigenaar Communicatie Bureau

Ik werk graag met Jan samen, buiten zijn technische kennis is zijn heldere en concrete manier van business naar techniek vertalen een genot om naar te luisteren. Gelukkig is het niet alleen praat en weet hij ook nog de oplossingen daadwerkelijk te realiseren. Jan je bent een Topper!

Walter Eikenboom | Principal Consultant / Security Specialist