U bent op zoek naar software op maat?

JnM ICT services maakt software die mensen het leven makkelijker maakt. Dat doen we door goed te luisteren naar wat iedereen in de organisatie nodig heeft. Een directeur wil snel overzicht, zijn medewerkers willen geen overbodige handelingen. En wij? Wij zorgen ervoor dat iedereen op tijd naar huis kan.

JnM ICT services | dienst

Bedrijfssoftware afgestemd op uw organisatie

JnM ICT services is reeds voor vele tevreden klanten een technologiepartner voor slimme software ontwikkeling. Wij ontwerpen en ontwikkelen al meer dan 20 jaar hoogwaardige bedrijf maatwerk software. Met onze expertise in verschillende branches waaronder retail, transport, engineering en financiële dienstverlening. Een innovatieve partner die meedenkt en kwalitatief hoogwaardige applicaties op maat ontwikkelt. We zorgen ervoor dat de maatwerk software ook daadwerkelijk aansluit op uw bedrijfsvoering.

JnM ICT services | dienst

Maatwerk software

We ontwikkelen software en applicaties in nauw overleg met u als opdrachtgever voor diverse platformen. (Windows / server applicaties, Web applicaties, AS400 i-series) Dit betekent dat wij eenvoudig te bedienen applicatie ontwikkelen die precies doet en kan wat u wilt. Niet meer en niet minder. Zo wordt voorkomen dat op uw PC of server een tientallen of honderden megabytes grote en geheugen vretende applicatie geïnstalleerd wordt waarvan een groot deel nooit gebruikt wordt.

Als klant wordt u nauw betrokken bij het ontwikkelproces. Uw kennis van de organisatie vormen samen met uw specifieke wensen de bouwstenen voor de applicatie. Wij metselen de bouwstenen aan elkaar tot een stevig bouwwerk dat zo stabiel is als een huis. U bepaalt helemaal zelf hoe luxe het huis wordt. Wenst u geen garage, dan krijgt u geen garage.

Projecten van A tot Z

We starten met het doorgronden van het bedrijf proces. Welke informatie hebben we en waar moet het uiteindelijk naar toe. Welke stappen kunnen we overslaan en waar kunnen we efficiency bereiken en het proces versnellen. Daarna volgt een impact analyse en uitwerking van de gewenste functionaliteit in een functioneel ontwerp (FO). Na het programmeren van de gewenste functionaliteit volgt een test fase en wordt het systeem live gezet.

Op diverse gebieden hebben we expertise in huis:

  • Zeer uitgebreide SQL kennis en ervaring met diverse databases en data warehouses (Microsoft SQL Server, MySQL, DB2-400, Progress)
  • Kennis van diverse omgevingen verspreid over meerdere platvormen (AS400, Windows Server, Linux)
  • Gespecialiseerd in het uitwisselen van gegevens en koppelingen tussen diverse systemen bijvoorbeeld kassa systemen in meerdere filialen met het ERP systeem op het hoofdkantoor (XML, EDI, ASCII, CSV, SOAP, REST, API)
  • Programmeer omgevingen en programmeer talen:
    • AS400 – RPG 400, Synon
    • Windows – Delphi, Javascript

Belt u ons gerust voor vragen op het gebied van automatisering, maar ook als u een projectleider zoekt om een automatisering-traject binnen uw bedrijf te begeleiden. Of advies geven bij de inventarisatie van eisen en wensen voor een nieuw softwarepakket.