Een website op maat

Degelijke, heldere en creatieve vormgeving is van groot belang voor een goed functionerende website. JnM ICT services maakt websites die er goed uitzien en wij luisteren naar uw wensen. U weet immers het beste welke boodschap uw website moet uitdragen.

De lage kosten van een website zijn niet te vergelijken met enig ander medium. De relatief kleine investering in een professionele website is meestal op korte termijn terugverdiend en u maakt daarna slechts nog kosten voor het updaten van uw website en het jaarlijkse abonnement voor uw domeinnaam en hosting.

Wij denken met u mee over het design en de invulling van uw website en werken met vier basis stappen:

  • kennismaking en advies
  • concept (goedkeuring)office-diensten2
  • ontwikkeling
  • oplevering

Via deze 4 basis stappen kunnen wij in een korte tijd een complete website opleveren die volledig voldoet aan uw wensen.

Re-design

U heeft een website maar voldoet niet meer aan uw technische en visuele eisen. JnM ICT services kan voor u ook uw website re-designen. Wij doorlopen dan met u hetzelfde traject als bij een nieuwe website, alleen behouden we uw structuur en teksten. Kortom, uw hele site wordt in een nieuw jasje gehesen.

Content management systeem (CMS)

Actualiteit, consistentie en kwaliteit van informatie wordt steeds belangrijker. Daarom is een compleet, flexibel en betrouwbaar Content Management Systeem van groot belang. JnM ICT services biedt naast haar bekende producten en diensten de mogelijkheid een site te ontwikkelen op basis van het Joomla Content Management Systeem (CMS) of WordPress. Dit systeem kan worden ingezet voor een bestaande of nieuwe website en biedt de mogelijkheid zelf wijzigingen en toevoegingen aan te brengen. Hierdoor heeft u altijd de beschikking over een overzichtelijke en actuele website.

  • Onderhoud en uitbreiding van de website zonder tussenkomst webdesigner
  • Werkt in de browser, er is geen extra software nodig
  • Open Source, dus geen kostbare licenties
  • Geen technische kennis nodig
  • Eenvoudig uit te breiden, zoals met een winkel of een nieuwsbrief systeem
  • Besparing op tijd en¬†onderhoudskosten

WordPress is op dit moment de meest gebruikte Content Management Systemen (CMS) ter wereld. Het telt miljoenen gebruikers en wordt gebruikt voor sites van kleine verenigingen tot aan grote multinationals. Door de vele gebruikers en uitbreidingen is WordPress flexibel en inzetbaar voor bijna elke toepassing.

Wilt u een nieuwe website of uw huidige site verfrissen neem gerust contact met ons op.